Nobel Company  Vam nudi kuce i vikendice koje prilagodjavamo vasoj zelji i potrebi, naravno i sve ovo uklapamo u vase kupovne mogucnosti.

Maksimalan kvalitet sa velikim mogucnostima daju kuci toplinu, udobnost i komfor stanovanja. Na ovom sajtu predstavljamo vam kuce sa raznim mogucnostima pokrivnih materijala, fasada, prozora, vrata, i nijansama po zahtevu i zelji kupca.

Zajednicki imenilac za sve Nobelove proizvode je njihovo majstorstvo u prefabrikovanim jedinicama sistema.

Gotovi gradjevinski sastavni elementi su istog kvaliteta i precizni u svojim dimenzijama. Prednost prefabrikovanog sistema su ocigledne na gradilistu, kada svi montirani delovi savrseno legnu na svoje mesto, a ceo okvir se postavi neverovatnom brzinom. Spoljni zidovi panela su izolovani mineralnom vunom, pregradni zidni paneli i krovni nosaci su lagani i lako se dizu sa ili bez pomoci krana. Upotreba materijala za zaptivanje i punjenje proreza na spojevima iza dovratnika osigurava prave rezultate u cvrstini i izolaciji. Upotreba Nobelovih prefabrikovanih jedinica sistema stvara dobre uslove  za brzu izgradnju, proces koji je ranije oduzimao dobar deo vremena. To za uzvrat omogucava izgradnju tokom cele godine i pruza vise vremena za spoljne i unutrasnje radove, koji na kraju i odlucuju o finalnom kvalitetu gradjevine.

Nase kuce mozete da vidite u mnogim zemljama: Rusiji, Ukrajini, Norveskoj, Svedskoj, Holandiji, Belgiji, Italiji, Iraku, Alziru, Kuvajtu, Americi, Austriji, Slovackoj, Ceskoj, SCG itd.

 

PRESEK ZIDOVA

Nobel Company d.o.o